Ons veetransport: deskundig, flexibel en diervriendelijk

Wij hechten veel waarde aan de logistieke wensen van de toeleveranciers en afnemers. Dit heeft geresulteerd in een eigen transportafdeling: hierdoor is flexibel maatwerk mogelijk. Onze transportafdeling heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een modern, uitgebreid wagenpark. Tevens hebben wij professionele en vakkundige chauffeurs, die speciaal voor het veetransport gecertificeerd zijn.

Eigen vrachtwagens in Duitsland en de Baltische Staten

Voor korte, binnenlandse transporten beschikken we over eigen vrachtauto’s. Deze zijn verspreid over onze verschillende vestigingen, in Duitsland en de Baltische Staten. Deze kleinere transportmiddelen stellen ons in staat om flexibel om te gaan met de wensen van onze leveranciers.

Cattle Cruiser

Gecertificeerd en voorzien van de nieuwste technologieën

Voor de langere, internationale afstanden beschikken wij over enkele moderne transportvoertuigen, waaronder een ‘cattle cruiser’. Deze gecertificeerde voertuigen beschikken over de nieuwste technologieën (temperatuurbewaking, drinkinstallatie en GPS), om het transport zo diervriendelijk en bioveilig mogelijk te maken. Al onze voertuigen en professionele chauffeurs voldoen aan internationale regels ten aanzien van het veetransport.

Naast onze eigen transportafdeling, werken wij wekelijks samen met betrouwbare partners, in de transportsector.