Select one of our services

blok-koeien1

Import & export van hoogwaardige fokrunderen

Van oudsher staan de melkkoeien uit Nederland en Duitsland internationaal zeer hoog aangeschreven. De melkproductie van deze koeien ligt hoog en de koeien worden over de hele wereld geëxporteerd.
blok-koe2

Import & export van kalveren

In Duitsland, Letland en Estland verzamelen wij wekelijks kalveren van melkveebedrijven. Deze dieren worden met onze eigen transportmiddelen in onze verzamelcentra bijeengebracht. Tijdens het transport, en het verblijf in het verzamelcentra, staan de gezondheid en het welzijn van de dieren voorop.
blok-weiland3

Productie & export van rundvlees

Vanuit ons netwerk van melkveebedrijven in de Baltische staten, verzamelen wij wekelijks slachtrunderen. Deze slachtkoeien worden met onze eigen transportmiddelen naar het slachthuis gebracht. Tijdens het transport staan de gezondheid en het welzijn van de dieren voorop. De dieren worden (halal) geslacht bij een partnerbedrijf in Letland.
blok-vrachtwagen4

Veetransport & logistiek

Wij hechten veel waarde aan de logistieke wensen van de toeleveranciers en afnemers. Dit heeft geresulteerd in een eigen transportafdeling: hierdoor is flexibel maatwerk mogelijk. Onze transportafdeling heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een modern, uitgebreid wagenpark. Tevens hebben wij professionele en vakkundige chauffeurs, die speciaal voor het veetransport gecertificeerd zijn.